Primele imagini cu Reghe şi Corina Caciuc împreună. Cum au fost surprinşi de paparazzi cei doi

Primele imagini cu Reghe şi Corina Caciuc împreună. Cum au fost surprinşi de paparazzi cei doi

Primele imagini cu Reghe şi Corina Caciuc împreună. Apariţiile lor în public sunt extrem de rare, cel mai probabil din cauza scandalului cu impresara. Cu toate că sunt foarte discreţi, antrenorul şi iubita lui însărcinată au fost fotografiaţi împreună, pe stradă, de paparazzii Cancan.ro.

Primele imagini cu Reghe şi Corina Caciuc împreunăAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. „Nicio clipă nu ne-am …LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău …

Inițial, graviduţa lui Reghecampf a fost surprinsă în timp ce pleca de acasă, pentru a se întâlni cu o bună prietenă, la restaurantul lui Joseph Hadad. Corina Caciuc s-a îmbrăcată foarte lejer, într-o pereche de colanți negri, o bluză roșie, oversized, care-i lăsa burtica de gravidă foarte puțin la vedere, iar deasupra purta o geacă neagră.

Citeşte şi: Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe. Era blondă şi nu avea îmbunătăţiri

După câteva minute bune petrecute în compania unei prietene, tânăra a avut parte de o surpriză. Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția. Au mai petrecut câteva minute împreună, iar apoi, de braţ şi cu zâmbetul pe buze, s-au retras.

Corina Caciuc s-a iubit cu Kamara

Relaţia dintre Reghe şi Corina Caciuc a ţinut capul de afiş al publicaţiilor din România. Impactul cu lumea mondenă nu i-ar fi prins bine noii iubite a lui Laurențiu Reghecampf.

În presă au apărut tot mai multe informaţii despre noua parteneră de viaţă a lui Reghe. În urmă cu mai mulţi ani, ea ar fi avut o relaţie cu alt bărbat cunoscut din România.

Corina Caciuc ar fi avut o relaţie cu Kamara, de la trupa Alb și Negru. La acea vreme, artistul era divorțat, iar cei doi ar fi avut o noapte furtunoasă în urmă cu mai multă vreme.

Corina Caciuc a fost filmată în timp ce îi făcea o serie de promisiuni lui Kamara. Nu este clar, însă, din ce an datează imaginile care scot la iveală noi detalii din viaţa actualei iubite a lui Reghe. (Vezi AICI dialogul dintre Corina Caciuc şi Kamara)

Citește și…

Rafila arunca bomba zilei! ”O să vă dau o informație pe care nu cred că o știți.. „

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV