Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”

Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”

Robert Turcescu este în doliu. Anunţul trist a fost făcut chiar de jurnalist, unde îşi ia rămas-bun de la mama lui, numind-o „cea mai bună mamă din lume”.

Maria Turcescu va fi înmormântată duminică, în cimitirul din satul Valea Mare, Ştefăneşti, Argeş.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Amestecul natural care face minuni pentru sănătate. Scapă …Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre infectarea cu Covid: …

Citeşte şi: Robert Turcescu, intrigat de imaginile în care ar apărea Clotilde Armand lângă sacii cu voturi. „Ne aflăm de 10 luni de zile în plin mister. E mai ceva decât un serial cu Sherlock Holmes”

Robert Turcescu este în doliu

“După o lungă, grea şi nemeritată suferinţă, Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în braţele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească şi să o aşeze în rând cu drepţii, că nu e om care să o fi cunoscut şi care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea şi frumuseţea sufletului ei.

Îi vom depune mâine seară trupul neînsufleţit la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ştefăneşti, Argeş, iar înmormântarea va fi duminică, la prânz, în jurul orelor 12.00, după Sfânta Liturghie.

Rămas bun, iubită Mamă, cea mai bună Mamă din lume…”, este anunţul făcut de Robert Turcescu.

 

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV