Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică a avut o viață personală tumultoasă prin prisma meseriei și expunerii sale în fața publicului. Artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu timp de doi ani. Apoi a avut o relație cu Camelia Constantinescu. Cei noi nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună un copil, Radu Ștefan.

Ulterior, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin, alături de care o are pe Ana Violeta, născută în 2007. În 2013, după șapte ani de căsnicie, cei doi au divorțat.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

George Burcea, sancționat dur de organizația pentru combaterea …Ceaiul de scorțișoară, o binecuvântare pentru suflet și …

Artistul este căsătorit în prezent cu Lavinia Pârva. Cei doi și-au unit destintele în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație, și au împreună un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de doi ani.

Întrebat, în cadrul unui podcast, de ce nu au funcționat mariajele sale trecute, Ștefan Bănică a mărturisit că din cauza atenției presei.

„ Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.(…) Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declart artistul, în cadrul unui podcastului lui Mihai Morar.

Citiți și Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri în premieră despre relația complicată cu celebrul său tată: „Ai făcut „Liceeni”, crezi că ești actor? Trezește-te!”. Opinia tranșantă a artistului despre activismul lui Dan Bitman

După ce s-a căsătorit cu Andreea Marin, au început să apară tot felul de zvonuri despre o posibilă rivalitate între prezentatoarea tv și Mihaela Rădulescu.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisunii lui Denise Rifai.

Citește și Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică Jr.

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV