X FACTOR BOOTCAMP. Care sunt cele trei trupe cu care Delia merge mai departe în competiţie

X FACTOR BOOTCAMP. Care sunt cele trei trupe cu care Delia merge mai departe în competiţie

Update. În cele din urmă, la finalul serii, Delia a rămas cu trei trupe cu care merge mai departe în competiţie, şi anume The Jazzy Jo Experience, Raze de Lună şi Omajii.

Update. O altă surpriză pe scena X Factor a fost apariția trupei The Jazzy Jo Experience, formată din Ioana Sihotă și Gabi Neagu, Cauê De Marinis şi Rareş Neagoe.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Codin Maticiuc a spus adevărul despre cum a scris cartea despre …Serghei Mizil a recunoscut cu ce vedetă din România s-ar însura: …

Deşi Delia nu mai avea niciun scaun liber, cei doi artişti au păşit încrezători pe scenă şi au dat tot ce au putut pentru a dovedi că merită să rămână în competiţie. Atât publicul, cât şi membrii juriului, s-au convins după primele momente.

The Jazzy Jo Experience a cântat, în variantă proprie, piesa „Virtual Insanity” de la Jamiroquai.

„Vă iubesc, sunteţi profesionişti, aveţi ceva aparte. Lipsea treaba asta de aici”, le-a spus Delia, care le-a oferit şi un scaun, eliminând echipa formată din Sandy şi Casper.

Update 21.30. Bulgarii din grupa Deliei, Quartet Belcanto, au făcut un adevărat show pe scena de la X Factor. Au cântat „Why, MCA?” în cu totul alt stil decât cu cel cu care ne-au obișnuit până acum.

Loredana: Ați ieșit din tipare. Această schimbare totală, disco, cu frânjuri, curcubee și toate nebuniile mi-a plăcut. Bravo!

Florin Ristei: Îmi place când văd oameni care vin din altă zonă muzicală, belcanto, și se duc în altă direcție. Mi-a plăcut maxim. Bravo!

Update 21.00. Le Teste di Ozzak a fost cea mai colorată apariție din această seară. Juriul i-a apreciat că au fost atât de prezenți și implicați în momentul artistic. Delia s-a convins că merită un scaun. „Foarte tare. E prima dată când avem un grup de genul acesta. Deloc clasic, îmi place cum ai menținut notele acelea. Scaun, clar”, a spus Florin Ristei.

Update 20.45. Mezinele din grupa Deliei, care formează trupa „ESpecial”, au venit din Galați pentru a impresiona publicul de la X Factor. Și au reușit. Vocile lor s-au îmbinat perfect și au creat un moment de excepție. „Aveți o bucurie când cântați. Mi-a plăcut totul, meritați un loc”, le-a spus Loredana după interpretare.

Update ora 20.35. X Factor Bootcamp. Secret Society a fost prima trupă care a urcat pe scenă în această seară. Trupa rock a impresionat publicul cu o piesă grea, de la Queen, „Hammer to Fall”.

„Bine, energia foarte bună. A sunat mai bine decât data trecută”, a spus Florin Ristei după prestația celor de la Secret Society.

„Momentul a fost bun, dar și puțin stângaci. Diferența dintre X Factor și un club unde cântăm cover-uri e uriașă. Bravo!”, le-a spus Ștefan Bănică Jr.

Text inițial

X Factor a ajuns la etapa Bootcamp-ului. Grupurile Deliei se dulează în această seară pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune puse la bătaie.

După Loredana și Florin Ristei, a venit rândul concurenților din grupa Deliei se demonstreze care sunt cei mai buni.

Delia intră în etapa Bootcamp cu 13 grupuri, unul mai talentat decât celălalt. Printre cele mai apreciate trupe sunt The Jazzy Jo Experience, ESpecial, Quartet Belcanto, Threal, Le Teste di Ozzak.

Citiți și X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

Citiți și X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Studenta care a impresionat juraţii: „În locul lui Ristei, nu aș ezita”

 

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV