X FACTOR BOOTCAMP. Grupurile Deliei se duelează vineri seara pentru a rămâne în competiție LIVE TEXT

X FACTOR BOOTCAMP. Grupurile Deliei se duelează vineri seara pentru a rămâne în competiție LIVE TEXT

Update 20.45. Mezinele din grupa Deliei, care formează trupa „ESpecial”, au venit din Galați pentru a impresiona publicul de la X Factor. Și au reușit. Vocile lor s-au îmbinat perfect și au creat un moment de excepție. „Aveți o bucurie când cântați. Mi-a plăcut totul, meritați un loc”, le-a spus Loredana după interpretare.

Update ora 20.35. X Factor Bootcamp. Secret Society a fost prima trupă care a urcat pe scenă în această seară. Trupa rock a impresionat publicul cu o piesă grea, de la Queen, „Hammer to Fall”.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Vedetă TV din România, reţinută pe aeroport la Istanbul! …Maia Morgenstern, mărturisiri despre istoria revendicată a …

„Bine, energia foarte bună. A sunat mai bine decât data trecută”, a spus Florin Ristei după prestația celor de la Secret Society.

„Momentul a fost bun, dar și puțin stângaci. Diferența dintre X Factor și un club unde cântăm cover-uri e uriașă. Bravo!”, le-a spus Ștefan Bănică Jr.

Text inițial

X Factor a ajuns la etapa Bootcamp-ului. Grupurile Deliei se dulează în această seară pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune puse la bătaie.

După Loredana și Florin Ristei, a venit rândul concurenților din grupa Deliei se demonstreze care sunt cei mai buni.

Delia intră în etapa Bootcamp cu 13 grupuri, unul mai talentat decât celălalt. Printre cele mai apreciate trupe sunt The Jazzy Jo Experience, ESpecial, Quartet Belcanto, Threal, Le Teste di Ozzak.

Citiți și X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

Citiți și X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Studenta care a impresionat juraţii: „În locul lui Ristei, nu aș ezita”

 

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV