Câștigător Asia Express 2021. Ce spun Emi și Cuza, după ce s-a vehiculat că sunt marii câștigători: Noi nu ne-am dus pentru premiu!

Câștigător Asia Express 2021. Ce spun Emi și Cuza, după ce s-a vehiculat că sunt marii câștigători: Noi nu ne-am dus pentru premiu!

Câștigător Asia Express 2021. Aceștia ar fi Emi și Cuza, băieții de la ”Noaptea Târziu”, care au venit cu declarații despre exeperiența prin care au trecut.

Câștigător Asia Express 2021. Ce spun Emi și Cuza, după ce s-a vehiculat că sunt marii câștigători: Noi nu ne-am dus pentru premiu!Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. Profit de …Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate: Răceala …

Cei doi n-au avut niciun gând de a câștiga marele premiu de 30.000 de euro, ci s-au gândit la experiența pe care o vor avea. Cuza și Emi au avut țeluri diferite la „Asia Express”, însă au reușit să ajungă până în marea finală. Cuza și-a dorit să nu se afle printre primii eliminați, iar Emi și-a dorit să ajungă în finală.

„Noi nu ne-am dus pentru premiu ca bani. (…) Din primele zile ne-am dorit să jucăm tot ce se poate din Asia Express, experiența să fie cât mai lungă pentru noi.

Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie. Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, au spus cei doi, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Eliminare-fulger în ediția de pe 22 noiembrie. O echipă îndrăgită a părăsit emisiunea!

Duminică, 28 noiembrie 2021 se va difuza la Antena 1 finala „Asia Express”, sezonul 4. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea vedea care este ultima probă a echipelor finaliste și vor afla cine câștigă competiția de pe „Drumul Împăraților”.

În acest moment, două echipe se duelează, este vorba despre Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi. Rămâne de văzut care dintre ele va primi marele premiu.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Citește și:Câștigător Asia Express 2021. Eliza Natanticu s-a dat de gol. Le-a pronunțat numele câștigătorilor: Pe ei pariez!

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV