Ce salariu are acum Cătălin Măruță. Cum a reușit prezentatorul să devină celebru

Ce salariu are acum Cătălin Măruță. Cum a reușit prezentatorul să devină celebru

Ce salariu are acum Cătălin Măruță. Puțini știu însă cum a reușit soțul Andrei să ajungă aici, care sunt studiile sale și ce salariu câștigă acum îndrăgitul prezentator.

Ce salariu are acum Cătălin Măruță. Cum a reușit prezentatorul să devină celebruAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la …Un medic specialist vorbește despre importanța postului: ”Un …

Cătălin Măruță a absolvit Facultătea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, însă viaţa i-a pregătit cu totul și cu totul o altă meserie.

Primul loc de muncă al acestuia a fost la radio, semn că lumea media l-a atras mai mult. Nu a durat mult iar următoarea etapă a fost eleviziunea, Măruță a primit un loc de muncă de la TV Super Nova. Apoi, acesta s-a făcut remarcat la Trupa DP 2, care a devenit ulterior Tonomatul de pe 2.

Până să ajungă la ProTV a avut mai multe suișuri și coborâșuri, iar printre colaborările pe care le-a avut a fost prezentarea show-ului Eurovision sau emisiunea de la Realitatea TV, „Trezeşte-te la realitate cu Măruţă”. În 2017 însă, soțul Andrei a început să prezinte emisiunea Happy Hour, care în 2013 a devenit „La Măruţă”.

Pentru că are o experienţă bogată în lumea televiziunii, soțul Andrei încasează lunar suma de 15.000 de euro, dar aceasta nu este singura sursă de venit a celebrului prezentator.

Citește și: Postare emoționantă pe pagina de Facebook a Niculinei Stoican, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: Printre lumini și umbre viața merge mai departe! Să rămână doar umbra a ce e bun!

Alături de frumoasa lui soţie, Măruţă deţine șapte firme care activează în prezent și au cifre uriașe de profit. Una dintre ele este firma prin care își primește și salariul de la Pro Tv. Aceasta se numește Studio 78 SRL și doar în 2020 a înregistrat un profit de peste 200.000 lei.

Pe lângă asta, cele două vedete încasează lunar bani şi din contractele de imagine şi de publicitate pe care le au cu diferite branduri cunoscute.

Citește și: Andrei Aradits i-a întors vorba lui Măruță: „Te întreb sincer. Tu crezi că ești valoros?”. Reacția prezentatorului

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV