Nicolae Ciucă, întâlnire de urgență cu ministrul Sănătății și primarul Capitalei

Nicolae Ciucă, întâlnire de urgență cu ministrul Sănătății și primarul Capitalei

Nicolae Ciucă, întâlnire de urgență cu ministrul Sănătății și primarul Capitalei. Potrivit unei comunicări a Biroului de presă al Executivului, prim-ministrul discută cu primarul general al Capitalei la Palatul Victoria, de la ora 10.00.

Nicolae Ciucă, întâlnire de urgență cu ministrul Sănătății și primarul Capitalei Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Alexandru Rafila susţine că PNRR pe Sănătate a fost găsit …Gabriela Firea îl desfiinţează pe Nicuşor Dan pentru că …

De altfel, întâlnirea de lucru cu ministrul Sănătăţii este programată să se desfăşoare cu începere de la ora 11,00 tot la sediul Guvernului.

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un anunț, cu privire la măsurile care s-ar putea impune în România pentru prevenirea răspândirii tulpinii africane a coronavirusului.

„Guvernul României este la curent clipă de clipă cu evoluția pandemiei în plan național și internațional. Am luat notă de recomandările de ultimă oră ale Comisiei Europene și ale Organizației Mondiale a Sănătății. Mă voi consulta cu factorii decizionali din România și vom anunța în cel mai scurt timp posibil măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2.”, a menționat premierul Ciucă, într-o postare pe Facebook.

Noua tulpină COVID pune pe jar autorităţile în UE. Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, recomandă suspendarea călătoriilor din toate ţările afectate şi şi plasarea într-o ”carantină strictă” a cetăţenilor europeni care revin din aceste state.

„Luăm veştile despre noua variantă covid cu extrem de multe mutaţii foarte în serios. Mutaţiile pot conduce la apariţia şi răspândirea unor variante SARS-CoV-2 şi mai îngrijorătoare şi la răspândirea acestora în doar câteva luni în întreaga lume”, a avertizat şefa CE.

De asemenea, Ursula von der Leyen îndeamnă autorităţile din statele membre să acţioneze „foarte rapid, decisiv şi unit”.

Citește și: Florin Cîţu, în ziua învestirii Guvernului Ciucă. „Nu sunt fericit că suntem azi aici. E un compromis pe care l-am făcut pentru stabilitatea României”

Noua tulpină COVID pune pe jar autorităţile în UE. „Înţelegem în mod clar pericolul pe care-l reprezintă această nouă variantă”

Preşedintele Comisiei Europene a anunţat că le-a propus statelor membre UE să activeze „frâna de urgenţă” împotriva călătoriilor din ţări situate în sudul Africii şi din alte state, pentru a putea fi limitată răspândirea noii variante de COVID-19.

Citește și: Dacian Cioloș, disperat după ce a ajuns în Opoziţie alături de AUR! Desfiinţează Guvernul Ciucă: „Este o majoritate toxică PNL-PSD-UDMR formată cu ajutorul președintelui Iohannis”

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV