Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă la emisiunile tale!”

Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă la emisiunile tale!”

Serghei Mizil a fost invitat la provocarea sosurilor iuți, la emisiunea lui Măruță, unde a avut loc și o mică confruntare între prezentator și vedetă.

Mizil este un om extrem de direct și a savurat mai degrabă întrebările incitante ale prezentatorului, decât sosurile iuți, de care aproape nu s-a atins.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Sorin Grindeanu taie și spânzură după ce a fost numit în …Profesor universitar, despre cabinetul Ciucă. „Mai avem …

Serghei a vorbit despre carieră și mai exact planurile profesionale, care includ un film unde interpretează rolul unui șef de penitenciar.

Invitatul a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în acest an, iar cea mai dureroasă a fost moartea surorii sale, Donca Mizil, în urmă cu o lună.

”Anul ăsta am avut foarte multe înmormântări, am pierdut un cumătru, mătuși, socrul…a  fost un an stresant și cu covidul…”, a spus Serghei Mizil.

Din fericire pentru Serghei, a avut totuși o perioadă favorabilă carierei sale, invitatul a povestit că este inplicat într-un proiect alături de Florin Piersic jr. Magda Catone și alții.

Eu sunt șef de penitenciar. Începem la Jilava filmările.”, a dezvăluit Serghei Mizil, dar Cătălin Măruță a ținut să îl întrebe dacă este la prima lui experiență de acest fel.

Contrariat de faptul că Măruță nu cunoaște filmele în care a jucat Serghei Mizil, acesta din urmă i-a enumerat mai multe filme în care a fost distribuit, după care i-a adăugat, cu ton de reproș:

„Nu te uiți la filme, se pare, nici eu nu mă uit la emisiunile tale!”, a spus Serghei Mizil, care a apărut, de-a lungul timpului, în filme precum Check-In (2014). Funeralii fericite (2013), Reguli de circulație (2010), Marilena (2009).

 

 

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV