Bilanţ coronavirus 28 noiembrie. Aproape 1.400 de noi infectări COVID-19. Omicron se extinde în Europa

Bilanţ coronavirus 28 noiembrie. Aproape 1.400 de noi infectări COVID-19. Omicron se extinde în Europa

Bilanţ coronavirus 28 noiembrie. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 28 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.377 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

Bilanţ coronavirus 28 noiembrie. De asemenea, au fost raportate 106 decese dintre care 19 anterioare.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Tot ce trebuie să ştii despre tulpina africană de coronavirus …Italia a confirmat primul cazul de infectare cu varianta Omicron

Citeşte şi: Israelul îşi închide graniţele pentru toţi străinii în contextul răspândirii tulpinii africane de coronavirus – Omicron

Masca rămâne obligatorie în Bucureşti în ciuda scăderii incidenţei COVID. Ce reguli se schimbă

Incidenţa COVID-19 în Bucureşti a scăzut sâmbătă la 2.26 la mia de locuitori. Cu toate că Bucureştiul a ieşit din scenariul roşu, autorităţile menţin mai multe reguli pentru a limita răspândirea COVID-19 mai ales că se aşteaptă ca numărul cazurilor să crească iar din ianuarie în contextul apariţiei unor noi tulpini de coronavirus, mult mai contagioase decât varianta Delta.

Masca rămâne obligatorie în Bucureşti în ciuda scăderii incidenţei COVID. Măsura a fost dispusă în ultima şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti. Noi măsuri pentru combaterea pandemiei sunt valabile până pe 8 decembrie, ora 24.00.

Pe lângă purtarea obligatorie a măsti de protecţie, sunt interzise mitingurile, demonstraţiile, procesiunile, concertele, spectacolele la interior şi evenimentele private precum nunţi, botezuri, mese festive şi altele asemenea.

Desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, în intervalul orar 5,00-21,00.

La astfel de evenimente pot participa doar cei vaccinaţi sau care au trecut prin boală.

Citeşte şi: Paradă militară la Bucureşti de 1 Decembrie. Ceremonii de Ziua Naţională a României, în format restrâns impus de pandemia COVID

Citește și…

RESTRICȚII ÎN ROMÂNIA! De astăzi, 28 noiembrie! S-A DECIS CHIAR ACUM

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV