FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Mihai Petre și Elwira, marii câștigători ai Asia Express 2021!

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Mihai Petre și Elwira, marii câștigători ai Asia Express 2021!

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Update: Marii câșigători ai sezonului 4 sunt Elwira și Mihai Petre.

Știrea inițială Cele două echipe care se vor întrece în cursă sunt Cuza – Emi și Mihai – Elwira, care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Mihai Petre și Elwira sunt …Liviu Vârciu, internat din nou în spital: „Răceală fără …

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Cursă dramatică, în episodul de azi. Cine sunt mari câștigători!

Ultima pereche eliminată, care a ratat la mustață calificearea în marea finală, a fost cea formată din cântăreața Lidia Buble și sora ei, Estera.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală… Hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferențiat la virgulă. Fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, au declarat Cuza și Emi la testimoniale, după ce au aflat că s-au calificat în marea finală.

În cel de-al patrulea sezon Asia Express au participat 9 perechi. Din competiție au făcut parte Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu.

Mihai Petre și Elwira Duda au făcut confesiuni despre Asia Express, iar în calitate de finaliști ai competiției au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la marele premiu, deşi toate sursele îi dau câştigători. Cei doi au dat tot ce e mai bun pe traseu și nu s-a pus problema de banii de la finalul etapelor.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.

Totodată, celor doi le era foarte dor de copii, iar faptul că nu i-au văzut de atâta timp îi făcea să cadă și mai mult din punct de vedere psihic, după cum au mărturisit la Xtra Night Show.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”. Mihai Petre şi Elwira Duda, confesiuni după finala Asia Express

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV