Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL şi PSD. Ce decizie a luat legat de implicarea în politcă

Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL şi PSD. Ce decizie a luat legat de implicarea în politcă

Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL şi PSD. Acesta a afirmat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, referitor la o eventuală implicare în politică, că este deschis la orice variantă în viitor, dar că momentan îi este bine aşa, precizând că a fost ofertat de PNL şi PSD, dar a refuzat.

Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL şi PSD. Ce decizie a luat legat de implicarea în politcăAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Sindicatul Europol scoate la iveală gafa imensă a lui Lucian …Încă o vedetă angajată de primarul Sectorului 5. Îi va da …

„Sunt deschis la orice variantă în viitor. În momentul de faţă sunt bine cum sunt, unde sunt, dar cine ştie ce se va întâmpla în viitor, poate va fi momentul, poate nu va fi, dar bunicul meu nu a încurajat acest demers şi ţin la asta. Nimeni din familie nu a fost încurajat (n.r. să facă politică). (…) Discuţia între mine şi rege nu a fost ceva ce a încurajat, dar situaţia în România e complet altfel de cum a fost acum 80-90 de ani şi poate va fi o mişcare bună pentru mine, pentru familie mea, dar şi pentru ţară. Totul trebuie să fie luat în  calcul: cum sunt eu, dacă pot să fac acest lucru, dacă aleg să îl fac, dar în momentul de faţă răspunsul este nu, dar nu ştim ce se va întâmpla în viitor”, a dclarat fostul principe Nicolae.

Strănepoata Regelui Mihai, botezată la Curtea de Argeș. Cum arată fetiţa prinţului Nicolae FOTO şi VIDEO

Întrebat cum va reacţiona dacă un partid va veni să îl roage să intre în politică, Nicolae al României a răspuns: „S-a întâmplat asta, de mai multe ori. PNL, PSD şi a fost un partid care nu cred că a fost înfiinţat până la urmă. Am refuzat. E o uşă deschisă şi toate variantele în viaţă trebuie să rămână aşa”.

Citește și…

RESTRICȚII ÎN ROMÂNIA! De astăzi, 28 noiembrie! S-A DECIS CHIAR ACUM

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV