Gabriela Firea, mărturie din culisele PSD cu privire la intrarea la guvernare: ”Pentru social-democrați era mai ușor în opoziție”

Gabriela Firea, mărturie din culisele PSD cu privire la intrarea la guvernare: ”Pentru social-democrați era mai ușor în opoziție”

Gabriela Firea, mărturie din culisele PSD. Aceasta a adăugat căensiile actuale sunt diminuate din cauza inflației și a exploziei prețurilor.

Gabriela Firea, mărturie din culisele PSD cu privire la intrarea la guvernare: ”Pentru social-democrați era mai ușor în opoziție”Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Sorin Grindeanu visează la o ”gară-bibelou”, în Timișoara: …Nicușor Dan vrea discuții cu ministrul Finanțelor pe tema …

„Când vorbim despre buget depinde de prioritățile pe care ți le stabilești. Sprijinim cetățenii pentru că au crescut prețurile la gaze, la curent, la utilitati. Pensiile actuale sunt diminuate din cauza inflației și a exploziei prețurilor. Alocațiile trebuie crescute pentru ca aceasta explozie de preturi afectează[…].

Noi am reașezat întregul buget și a existat înțelepciunea printre colegii de guvernare de a accepta proiectele propuse. Pentru psd era mai ușor să rămână în opoziție și nu am rămas pentru a ne conserva procentele si a rămâne pe margine să spunem doar ce nu este bine […]” a spus Gabriela Firea, în exclusivitate, pentru România TV.

Gabriela Firea, despre Ministerul Familiei, pe care îl va conduce în Guvernul Ciucă: „Nu va fi doar un minister care va da vouchere”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a vorbit vineri despre rolul portofoliului nou înfiinţat şi despre obiectivele pe care şi le-a propus pentru mandatul său, punctând faptul că deja a avut discuţii pe această temă cu Marcel Ciolacu şi cu ministrul Muncii.

„Ne propunem sa ne ocupam de domenii strategice. Mie imi revine onoarea si responsabilitatea de a coordona activitatea ce-i vizeaza pe copii, tineri si egalitatea de sanse. Am discutat atat cu domnul premier cat si cu domnul preşedinte Ciolacu si saptamana viitoare vom prezenta deja un calendar pentru cresterea alocatiilor, sprijinul alocat familiilor etc. Dar Ministerul Familiei nu va fi unul care doar va da vouchere, ci va stabili politici pentru cresterea natalitatii si pentru a fi o tara unde sa si locuim, nu doar sa ne nastem.

Vom creste numarul de crese, mai ales in zonele unde se impune. Va trebui sa vedem care sunt zonele unde sunt multi copii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, iar ei sunt ramasi in grija bunicilor. Va trebui intai sa identificam aceste zone, asa ca vom avea o stransa colaborare cu autoritatile locale.

Vom avea o legatura stransa cu Ministerul Sanatatii, al Muncii si al Tineretului.”, a spus Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea nu susţine interzicerea avorturilor în România. „Voi milita pentru drepturile femeilor. Să aibă acces la servicii medicale, să poată vorbi, cele credincioase, cu duhovnicul”

 

 

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV