Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți: „Am dat cu ei de pâmânt”

Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți: „Am dat cu ei de pâmânt”

Gina Pistol a povestit cum s-a schimbat comportamentul bărbaților din jurul ei după ce vedeta a pozat goală, într-o revistă pentru adulți.

Gina Pistol s-a făcut cunoscută publicului român pentru alegerile îndrăznețe pe care le-a luat în ceea ce privește cariera profesională, ea fiind una dintre primele vedete care au avut curajul să pozeze nud într-o revistă pentru bărbați.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin …Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. …

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în aces sezon

Soția lui Smiley este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și a devenit și una dintre cele mai apreciate prezentatoare datorită show-ului Asia Express, care a propulsat-o în preferințele telespectatorilor.

Deși în ziua de azi, publicul s-a obișnuit ca divele mondene să își arate trupul aproape dezgolit pe rețelele de socializare, în urmă cu mai mulți ani, acest lucru era dificil de neînchipuit. Când Gina Pistol a ales să apară în toată splendoarea ei într-o prolifică revistă pentru adulți, ea s-a confruntat cu un val de ipocrizie din partea bărbaților misogini care au început să facă o serie de glume proaste pe seama ei.

„Crescând fără tată și fiind o fetita dragută, frumoasa, barbati ma tratau…mai ales dupa ce am aparut in revistele alea… am auzit atatea glume proaste si cand am crescut eu și am inceput sa dau cu ei de pamant când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul ăsta, când întâlneam barbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ”, a declarat Gina Pistol, potrivit WOWbiz.ro.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Chiar dacă acum viața ei se apropie de perfecțiune, în trecut, blondina a avut de suferit. Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa cu ea: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane.

Citește și…

RESTRICȚII ÎN ROMÂNIA! De astăzi, 28 noiembrie! S-A DECIS CHIAR ACUM

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV