Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Gigi Becali: „Fiecare pasăre pe limba ei piere”

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Gigi Becali: „Fiecare pasăre pe limba ei piere”

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Gigi Becali. Femeia de afaceri spune că nu se pune problema ca fotbalistul în vârstă de 18 ani să plece la firma fraților Becali.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut imaginile cu Reghecampf și amanta în București. „Pentru noi, el a murit! Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cum reuşeşte fiica lui Ion Dichiseanu să se conecteze cu tatăl …Leguma-minune care funcţionează ca un pansament gastric. În …

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Gigi Becali

„Nu stau să-mi bat capul cu toți ‘inteligenții’! Nu ma interesează de “academicianul” de Becali sau de altcineva. Și așa am un program de nu mai știu unde să mă împart. Când stai și mănânci semințe și râzi de oameni (de fapt direct de tine râzi) e firesc să suni cu disperare pe la toate posturile de tv să te bage în seamă.

Îmi e doar milă dar nu avem ce să facem. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Circul nu este domeniul meu. Aparține altora care au pus monopol pe el. Mai simplu este să vă dau două discuții cu Ianis și Pompiliu, zic eu o familie frumoasă care mereu mi-a spus cum era terorizată de managerii ‘mari’ să rupă contractul cu mine să vină la ei. Așa că repet. Pentru asta există avocați ca să se ocupe de eventuale probleme”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Corina Caciuc, noua iubită a antrenorului de la CS Universitatea Craiova, a fost deranjată că Anamaria Prodan a postat mai multe imagini în care apare alături de familie pe o rețea de socializare.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu.

M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV