Balonul de Aur 2021. Lionel Messi a câştigat trofeul L’Equipe

Balonul de Aur 2021. Lionel Messi a câştigat trofeul L’Equipe

Balonul de Aur 2021. Lionel Messi și Robert Lewandowski, marii favoriţi pentru trofeul L’Equipe. Festivitatea de decernarea a Balonului de Aur 2021 va fi transmisă de canalul TV al ziarului L’Equipe, la fel ca la ediţiile din trecut, iar toată acţiunea va începe la ora 17:30, când va fi difuzată o emisiune specială. Cu această ocazie va fi dezvăluită o parte din clasamentul final pentru celebrul premiu. Momentul de audienţă maximă va avea loc de la ora 21:30, când va începe ceremonia de decernarea a Balonului de Aur 2021. Evenimentul are loc la „Theatre du Chatelet” din Paris şi se va încheia la ora 23:00.

Balonul de Aur 2021. Lionel Messi și Robert Lewandowski, marii favoriţi pentru trofeul L’EquipeAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cupa Mondială a Cluburilor va avea loc în Emiratele Arabe Unite, …Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. „Îi …

Pe 8 octombrie, France Football a anunţat lista jucătorilor nominalizaţi pentru Balonul de Aur 2021. Lionel Messi (Paris Saint Germain) şi Robert Lewandowski (Bayern Munchen) sunt marii favoriţi la câştigarea marelui premiu, cei doi fiind creditaţi cu cele mai mari şanse. Messi are în dreptul său un singur mare plus, câștigarea Copei America alături de naționala Argentinei. Pe surse, trofeul ar merge la Lewandowski. Mo Salah (Liverpool) și Jorginho (Chelsea) sunt și ei printre pretendenți. Se mai acordă alte trei trofee: cea mai bună fotbalistă, cel mai bun tânăr jucător și cel mai bun portar.

Un model Playboy a plătit 600.000 de dolari pentru șervețelul în care Messi și-a șters lacrimile: „Sper că l-am câștigat”

La fel ca la ediţia din 2019, când Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur, ceremonia va fi prezentată de Didier Drogba şi Sandy Heribert, o cunoscută jurnalistă din Franţa.

Citește și…

Guvernul a luat decizia chiar acum. Se interzice pe teritoriul Romaniei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV