Ce meserie are iubita lui Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei. Juratul de la X Factor a vorbit despre partenera sa, Naomi Hedman, și a dezvăluit cu ce se ocupă aici, în România.

Citeşte şi: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Primele declaraţii ale artistului VIDEOAlte Articole

Ce simptome au pacienţii infectaţi cu varianta Omicron. Medic: …

MasterClass online de analiza textului, la FIST 2021!Caii lui Nuţu Cămătaru. Imagini cu interlopul în timp ce …

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!„, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

Artistul a mai spus și că dacă ar fi fost în locul iubitei sale, nu ar fi lăsat Londra pentru România. „Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta…

Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire.

Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an„, a mai spus Florin Ristei.

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV