Concurenţii Asia Express, la Chefi la cuţite. Trei ediţii speciale prezentate de Gina Pistol

Concurenţii Asia Express, la Chefi la cuţite. Trei ediţii speciale prezentate de Gina Pistol

Chefi la cuţite 29 noiembrie live video. Concurenţii Asia Express, la Chefi la cuţite. Fiecare dintre aceștia își va forma echipa prin tragere la sorți și se va lupta în preparate românești pentru câștigarea marelui premiu. Miza este una uriașă pentru că va exista și o competiție a orgoliilor: cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze (cu tatuaj semipermanent) chipul chef-ului câștigător.

Citeşte şi: Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii graveAlte Articole

Adevărul despre starea lui Vârciu! Veștile sunt crunte: „Toate …

Leguma-minune care funcţionează ca un pansament gastric. În …Un vegan care a refuzat vaccinul din cauză că serul a fost …

Chefi la cuţite 29 noiembrie live video. Concurenţii Asia Express, la Chefi la cuţite

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia și concurenți Asia Express din sezoanele precedente, potrivit A1.ro.

Echipele care vin în bucătăria chefilor sunt: Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza.

De asemenea, postul TV marchează şi revenirea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare, la câteva luni după ce a devenit mamă. “Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina.

Mihai Petre și Elwira au câştigat ASIA EXPRESS, sezonul 4

Chefi la cuţite 29 noiembrie live video. Marii câștigători ai amuletei supreme de 30.000 de euro sunt Elwira și Mihai Petre. După o luptă foarte strânsă, cei doi au reușit să ajungă primii la Irina Fodor!

După ce s-a văzut marele câștigător, Mihai Petre a făcut primele declarații despre experiența trăită la Asia Express şi a mărturisit că premiul este pentru fetiţele lor.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și operatorul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a spus Mihai Petre.

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV