EXCLUSIV George Simion, invitaţie de 1 Decembrie pentru Klaus Iohannis: „Chiar dacă el nu ne-a invitat la Cotroceni, mi s-ar părea normal să fie şi preşedintele acolo”

EXCLUSIV George Simion, invitaţie de 1 Decembrie pentru Klaus Iohannis: „Chiar dacă el nu ne-a invitat la Cotroceni, mi s-ar părea normal să fie şi preşedintele acolo”

George Simion este dispus să lase deoparte rivalitatea politică pentru Ziua Naşională şi a declarat că, deşi preşedintele Iohannis nu a invitat delegaţia AUR la consultările pentru formarea Guvernului, el şi colegii săi speră ca şeful statului să participe alături de ei la festivităţile de la ALba Iulia.

„Mesajul nostru este ca, desi nu ne-a invitat la Cotroceni, noi l-am invitat la ALba Iulia, unde s-a facut Marea Unire, chiar daca el merge pe acolo doar prin vecini, la golf. Pentru Klaus Iohannis probabil Ziua Nationala nu este un eveniment patriotic. Nu e o atitudine normala a presedintelui, dar asa se raporteaza el la adversarii politici. Noua nu ni se pare corect ca toate partidele sa se afle la brelocul sau. De aceea vom strange in continuare semnaturi. Dar sunt momente cand trebuie sa gasim cale a de mijloc. Oricum nu mergeam, nici daca ne invita. Noi nu vom separa niciodata romanii intre ei, mai ales de Ziua Nationala sau alte evenimente importante.Alte Articole

Ce simptome au pacienţii infectaţi cu varianta Omicron. Medic: …

Ion Iliescu spune că nu a preluat banii fostei Securităţi …Nicolae Ciucă: „Fermierii români au nevoie de ajutor …

Eu din 2006 merg la Alba Iulia de 1 decembrie si mi s-a parea normal sa fie si domnul preşedinte. Speram ca viitorul presedinte sa fie o persoana care sa iubeasca tara si romanii, nu cum a fost actualul presedinte timp de 7 ani.

George Simion: „Ministrul Energiei nu este pentru români, ci serveşte interesele unei clientele de partid”

Eu cred ca avem 364 de zile pentru proteste, dar de Ziua Nationala ar trebui sa ne gasim toti la Alba Iulia, toata lumea e binevenita. Este momentul sa fim uniti, sa ne dam mana. Din 2006 incoace vad din ce in ce mai putini participanti la sarbatoarea de la Alba Iulia. Anul trecut de 1 Decembrie am fost aproape singurii acolo, speram sa nu se mai intample asta.

Nu am de unde sa stiu cum ne va fi, trebuie sa speram cu totii. Este o alianta impotriva firii, iar primele semne nu sunt incurajatoare. Pretul energiei, despre care se spunea ca va fi compensat, am vazut ca nu se intampla asta. Ministrul Energiei trebuia sa se opuna din prima clipa liberalizarii preturilor. El nu e ministru pentru romani, ci ca sa serveasca o clientele de partid, sa serveasca unor interese, sa faca ca niste oamni sa se imbogateasca. Iar acestia sunt niste magnati care nu au nicio legatura cu statul roman.”, a spus George Simion, întrebat dacă este încrezător în faptul că noul guvern PSD-PNL-UDMR poate redresa România.

Citeşte şi: Ion Iliescu spune că nu a preluat banii fostei Securităţi şi atacă un realizator TV: „Banii ăia nu sunt la mine, să încerce la o adresă mai aproape de A3”

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV