Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spăla magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7!

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spăla magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7!

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! Acum este unul dintre cei mai apreciați CEO din România și administrează cu succes operațiunile Kaufland din țara noastră.

Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spăla magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit …Cum să dezabureşti maşina în câteva minute. Trucul banal …

România a devenit a doua lui casă, iar ideile sale puse pe hârtie devin realitate cât ai clipi. Hoessl a muncit întodeauna cu sârguință, iar când era un simplu angajat LIDL petrecea în magazin și 16 ore.

„Sunt un om simplu, care munceşte mult – poate prea mult, se bucură de familie, ​face sport pentru că îi place mâncarea românească, şi meditează. Eu mă ghidez după cele cinci niveluri de leadership. Adică atunci când oamenii te urmează pentru că aşa vor, nu pentru că aşa trebuie. Când ai respect faţă de oameni, eşti devotat, modest, ai şi rezultate de la echipă”, a spus Marco Hoessl, pentru Bussiness Magazin.

Și-a schimbat viața profesională la 30 de ani, după ce ajunsese ca în fiecare zi era obligat să le dea oamenilor câte o veste proastă.

”Lucra 15 ore pe zi, şase zile pe săptămână, dar aşa a învăţat cum funcţionează industria de retail şi ce sunt standardele de calitate. Faptul că am început de jos este un atu extrem de important inclusiv azi. Mă ajută să rezonez cu fiecare coleg. Ştiu pe pielea mea cât de grea este munca unui lucrător comercial şi asta mă motivează să încerc să le uşurez fiecare zi la serviciu. Am vrut să ştiu ce nevoi au, ce dinamică a echipei avem, unde putem îmbunătăţi. Când a fost nevoie, i-am scos din zona de confort.

Am încredere în colegii mei, în delegare. Sunt mai degrabă un consilier care-şi ţine uşa deschisă în caz că au nevoie de un sfat. Însă nu fac micromanagament. Şi le explic că e ok să greşească, aşa au şansa să înveţe, să repare şi să fie mai buni. Obiectivul meu major ca people manager este să am o echipă de profesionişti independentă, care să navigheze vasul la fel de precis şi în lipsa mea.”, a mai declarat acesta.

Citește și: Cu un nou CEO, Telekom România încă nu şi-a rezolvat problemele de acoperire după amenda record de 700.000 de Ron de la ANCOM! Compania riscă acum să fie exclusă de la noua licitaţie 5G!

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV