Un vegan care a refuzat vaccinul din cauză că serul a fost testat pe animale a murit după două săptămâni de luptă cu virusul.

Un vegan care a refuzat vaccinul din cauză că serul a fost testat pe animale a murit după două săptămâni de luptă cu virusul.

Glynn Steel era vegan şi a refuzat vaccinarea anti-Covid pentru că serul a fost testat pe animale. Înainte să moară, a petrecut mai bine de două săptămâni la terapie intensivă și a implorat asistentele să-l vaccineze în timp ce lupta pentru viața sa, dar era prea târziu pentru a-l salva.

Ultimele sale cuvinte către soția Emma au fost: „Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fiu vaccinat”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Care e cel mai indicat ulei de măsline şi cum îl păstrezi …Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit …

Citeşte şi Germania vrea să introducă vaccinarea obligatorie şi carantina. Ministrul Sănătăţii: Germanii vor fi „vaccinaţi, vindecaţi sau morţi” până la sfâşitul iernii

Soţia sa, Emma, ​​în vârstă de 50 de ani, care este vaccinată cu ambele doze, e îngrozită că trebuie să confrunte singură „un viitor gol” și îi îndeamnă pe toţi să se vaccineze. „Insist ca toți cei pe care mă cunosc să facă vaccinul. Ultimul lucru pe care mi l-a spus Glynn a fost „Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fi făcut vaccinul”, a spus ea. „El a implorat vaccinul când a fost la terapie intensivă, dar medicii i-au spus că este prea târziu”, a adăugat Emma.

„Era un suflet foarte blând, era vegan și nu dorea să se vaccineze anti-Covid pentru că serul a fost testat pe animale”, a mai explicat soţia lui Glynn.

Citeşte şi Asistentul de la autopsie care a filmat sacii cu morții de COVID, declarație cutremurătore: ”Asta înseamnă imunizare naturală. Nevaccinații sunt cei care mor, nu cei vaccinați”

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV