Adrian Câciu anunţă ce se întâmplă cu pensiile speciale: „Există o problemă, trebuie să facem o echilibrare”

Adrian Câciu anunţă ce se întâmplă cu pensiile speciale: „Există o problemă, trebuie să facem o echilibrare”

Adrian Câciu a declarat, marţi seară, la România Tv că guvernanții se gândesc să facă o echilibrare a pensiilor speciale care nu au mai fost indexate de ani de zile.

Adrian Câciu anunţă ce se întâmplă cu pensiile specialeAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Sorin Grindeanu îşi ameninţă subordonaţii: „Nu există …EXCLUSIV Noul ministru al Finanţelor aruncă bomba: Nicuşor …

Citeşte şi EXCLUSIV Ministrul Finanţelor anunţă de când se majorează pensiile românilor. Cine primeşte cea de-a 13-a pensie şi ce valoare are

Noul ministru de Finanţe a făcut câteva precizări privind pensiile speciale care nu au mai fost indexate de ani de zile.

„Există o problemă a pensiilor speciale care nu au fost indexate de ani de zile. Trebuie să facem o echilibrare pentru că sunt foarte mulți care au rămas cu venituri foarte mici”, a spus noul ministru de Finanțe la România Tv.

Ministrul a explicat la emisiunea moderată de Andreea Creţulescu faptul că mulţi pensionari militari au pensii foarte mici, în comparație cu alte persoane din aceeași categorie. Pe lista persoanelor vizate se află chiar şi  veterani din Irak și Afganistan.

Adrian Câciu a explicat că modificările vor fi făcute împreună cu Ministerul de Interne și cu Ministerul Apărării Naționale.

Citeşte şi Pensii speciale 2021. S-a stabilit un nou record. Pensia medie a magistraţilor a depăşit pragul psihologic de 20.000 de lei

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV