Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a făcut pe „Celentano” să ia decizia radicală

Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a făcut pe „Celentano” să ia decizia radicală

Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara. „Celentano” a părăsit Teatrului Nottara de mai mult timp, dar gestul său a trecut aproape neobservat. „Cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a dclarat Marinela Țepuș, directorul instituției, pentru Playtech.

Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a făcut pe „Celentano” să ia decizia radicalăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii …Cornelia Patrichi, zdruncinată de emoție după vizita în România: …

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a mai apus Marinela Țepuș.

Actorul Adrian Văncică, „Celentano” din Las Fierbinți, nu vrea ca fiicele lui să devină actrițe: „Au jucat într-un episod. E greu în ziua de azi”

Directorul Teatrului Nottaraa mai adăugat că Adrian Văncică devenise în ultima vreme şi scenarist pentru serialul de televiziune „Las Fierbinți”. „Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!”, a mai spus Marinela Țepuș.

Viaţa de familie a lui Adrian Văncică (Celentano din Las Fierbinţi). Cum arată şi cu ce se ocupă Elena, soţia lui

Adrian Văncică joacă în „Las Fierbinți” de aproape zece ani. Potrivit informațiilor care au ajuns deja în presă, rolul „Celentano” i-ar aduce 1.500 de euro pentru fiecare episod, fiind de altfel cel mai bine plătit actor din serial!

Citește și…

SIMPTOMELE noii tulpini Omicron — Cat de grava este situatia? Medicul a facut declaratii: „Cei mai mulţi pacienţi se plâng de…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV