Anamaria Prodan, goală pe Internet. Prima reacţie a impresarei: „Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu”

Anamaria Prodan, goală pe Internet. Prima reacţie a impresarei: „Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu”

Anamaria Prodan, goală pe Internet. Impresara este extrem de revoltată în urma apariţiei acestor imagini incitante şi bănuieşte cine a făcut publice fotografiile. Chiar dacă ea şi soţul ei sunt singurele persoane care au aceste imagini, dat de înțeles că actuala iubită a acestuia ar fi fost responsabilă de răspândurea lor în mediul online.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni, după ce s-a …Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre …

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou mesaj războinic după ce a fost dată în judecată de Corina Caciuc. „Nu iau lecții de la toate găinile care se cred vulturi!”

Anamaria Prodan, goală pe Internet

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal.

La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Spynews.ro .

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV