Băutură-minune care face adevărate miracole pentru organismul uman. Crește imunitate și este extrem de benefică pentru plămâni și rinichi!

Băutură-minune care face adevărate miracole pentru organismul uman. Crește imunitate și este extrem de benefică pentru plămâni și rinichi!

Băutură-minune care face adevărate miracole pentru organismul uman. Modul de preparare este unul destul de simplu, iar băutura este un adevărat elixir pentru sistemul imunitar, care în sezonul rece are de suferit.

Băutură-minune care face adevărate miracole pentru organismul uman. Crește imunitate și este extrem de benefică pentru plămâni și rinichi!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii …Cornelia Patrichi, zdruncinată de emoție după vizita în România: …

Iată cum se prepară această băutură:

Ingrediente:

-un mango de dimensiuni mici

-un măr

-2 bucăţi fructul pasiunii

-sucul de la o portocală

-o linguriţă de echinacea

-apă minerală

Mod de preparare:

1. Se secționează fructul de mango în două bucăți egale, de-a lungul sâmburelui, pe care îl îndepărtezi apoi. Separă pulpa cu ajutorul unei linguri, apoi tai-o în bucăţi şi introdu-le în blender sau în robotul de bucătărie.

2. Mărul se curăţă de coajă, de cotor şi se taie și el bucăţi. Se adaugă în blender peste mango şi se mixează până se obţine o pastă fină.

3. Fructul pasiunii se taie pe din două, apoi pulpa se adaugă peste piureul de măr şi mango. Se adaugă sucul de portocală şi echinacea, apoi se mai amestecă puţin.

4. Se poate subţia cu puţină apă minerală.

Beneficiile băuturii:

Mango abundă în vitamina A, ce ajută la funcționarea corectă a sistemului imunitar și ajută la menținerea nivelului optim de leucocite (celule albe), care ne protejează de infecții.

Fructul pasiunii conține o cantitate mare de vitamina C și nutrienți care întăresc imunitatea și ameliorează simptomele astmului. Totdată, antioxidanții pe care îi conține acesta au proprietăți antiinflamatoare și protejează celulele.

Citește și: Toate femeile trebuie să știe asta. Iată care sunt alimentele pe care le pot consuma în cantități mari. Sunt sănătoase și sărace în calorii

Echinacea reprezintă un remediu natural eficient pentru ameliorarea simptomelor de gripă și răceală, cum ar fi tusea, durerile în gât, nasul înfundat.

Merele ajută la lubrifierea plămânii și scad riscul de apariție a colilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bronșita.

Portocalele ajută la reglarea tensiunii arteriale, mențin sănătatea oaselor, previn pietrele la rinichi și sunt benefice pentru piele.

Citește și: Mare atenție la această vitamină. Lipsa ei din organism duce la afectarea ireversibilă a sistemului nervos. Iată alimentele în care o putem găsi!

Citește și…

SIMPTOMELE noii tulpini Omicron — Cat de grava este situatia? Medicul a facut declaratii: „Cei mai mulţi pacienţi se plâng de…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV