Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. Instanța a decis confiscarea unui pistol

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. Instanța a decis confiscarea unui pistol

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. În urmă cu doar câteva zile, instanța a decis confiscarea specială a unei „arme neletale şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex)”.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta Cristina Rus. „Când mi-e foame…”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Horoscop folcloric cu Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc …Dan Badea îl demolează pe Nicuşor Dan: „În Bucureşti …

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea

„În baza disp. art. 112 lit. f C.pen., dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: arma neletală şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex).

În baza art. 549 1 alin. (5) lit. a) C.pr.pen., respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Structura Centrală-Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, privind confiscarea specială a unui număr de 13.820.000 acţiuni SIF1 deţinute de persoana juridică Torch Invest SRL şi dispune ridicarea măsurii asigurătorii luate în vederea confiscării asupra acţiunilor SIF1 existente în patrimoniul persoanei juridice intimate Torch Invest SRL.

În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței, potrivit Cancan.ro.

În 2009, Cristina Rus s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată, în 2004, la 90 de milioane de euro. Cei doi au împreună două fete și un băiat.

Cu toate acestea, în viața Cristinei Rus au existat și momente mai puțin plăcute. Unul dintre acestea a fost cel în care partenerul ei a ajuns în spatele gratiilor pentru fraudă economică, perioadă în care artista a fost nevoită să-și susțină soțul.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV