Cutremur la graniţele României. Se schimbă harta Europei, apare o nouă ţară!

Cutremur la graniţele României. Se schimbă harta Europei, apare o nouă ţară!

Cutremur la graniţele României. Se schimbă harta Europei, apare o nouă ţară! Albania şi Kosovo s-ar putea uni pe viitor. Edi Rama, premierul Albaniei, afirmă că, în cazul organizării unui referendum pe tema unirii celor două state, el ar vota pentru!

Cutremur la graniţele României. Se schimbă harta Europei, apare o nouă ţară!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

O româncă şi familia ei, morţi într-un incendiu la Barcelona. …Un avion de luptă F-35, aparţinând marinei britanice, s-a …

Edi Rama a declarat, în cadrul unei reuniuni a guvernelor celor două ţări, ce a avut loc în oraşul albanez Elbasan, că nu exclude organizarea unui astfel de referendum, pe tema unirii Albaniei cu Kosovo. De cealaltă parte, premierul kosovar Albin Kurti a declarat că nu se opune organizării unui astfel de referendum, însă afirmă că un astfel de act face parte dintr-un proces care nu se află sub controlul guvernului pe care îl conduce. Cât despre unirea celor două state, şi poporul albanez pare să fie în favoarea unei astfel de idei. Un sondaj realizat recent de către Euronews Albania indică faptul că 80% dintre albanezi sunt pentru unirea cu statul vecin Kosovo.

Planuri secrete de redesenare a graniţelor, în Balcani. Material exploziv, Bosnia ar urma să dispară, iar Kosovo s-ar uni cu Albania

Serbia, ţară care nu recunoaşte independenţa Kosovo, a reacţionat imediat la aceste declaraţii. Premierul Ana Brnabic a denunţat imediat intenţiile Albaniei şi Kosovo, transmiţând că cele două state „pun o nouă piatră la subminarea bazelor stabilităţii şi securităţii regionale”.

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV