Dan Badea îl demolează pe Nicuşor Dan: „În Bucureşti găseşti loc de parcare mai greu decât loc de veci”

Dan Badea îl demolează pe Nicuşor Dan: „În Bucureşti găseşti loc de parcare mai greu decât loc de veci”

Dan Badea îl demolează pe Nicuşor Dan. „A zis primaru’ Nicuşor că în primul an de mandat nu vor mai fi maşini parcate pe banda  întâi şi a avut dreptate. Acum sunt parcate şi pe banda a doua. Păi, frăţioru’ meu, în Bucureşti găseşti loc de parcare mai greu decât loc de veci. Eu acum a venit pe jos, am lăsat maşina în cimitir la Ghencea, că i-a murit motorul.

Mai sunt ăia care zic: „Mamă, ce frumos e Bucureştiul!”. Ce aveţi, mă, vi s-a urcat poluarea la cap? Când o să intraţi în Bucureşti o să vedeţi o plăcuţă: Bucureşti, oraş martir. L-am omorât, tati! L-am omorât cu prea multă mitocănie, nepăsare, nervi, mizerie, ură, dispreţ. Toată lumea se plânge de Bucureşti, dar să nu uităm un lucru, oameni buni, Bucureştiul suntem noi! I love you, Bucharest!„, a spus Dan Badea în roast.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu: „Nu i-a …Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială …

Citeşte şi: Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Dan Badea îl demolează pe Nicuşor Dan

Lora, despre drama trăită în căsnicia cu Dan Badea

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea şi puţini ştiu că vedeta a trăit multe momente grele. Vedeta a declarat că a acceptat să fie agresată verbal, ca apoi să ajungă să fie şi bătută. Chiar dacă acum este foarte fericită alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, îşi aduce aminte cu tristeţe de fosta relaţie.

„Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă.

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil.

A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic.

De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat„, declara cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe”, în 2017.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV