Dani Mocanu povestește prima experiență cu poliția la vârsta 14 ani: „Am dat niște bani cu dobândă. Apucasem să fur p-acolo să sparg, m-au prins de multe ori”

Dani Mocanu povestește prima experiență cu poliția la vârsta 14 ani: „Am dat niște bani cu dobândă. Apucasem să fur p-acolo să sparg, m-au prins de multe ori”

Dani Mocanu a fost invitat la emisiunea online „În Oglindă” unde a vorbit atât despre cariera sa muzicală, dar mai ales despre acuzațiile grave care i-au fost aduse de-a lungul timpului.

Manelistul a recunoscut că a avut primele probleme cu DIICOT la vârsta de 19 ani când a riscat o încadrare între 15 și 25 de ani. Mocanu a recunoscut că dacă nu ar fi ales o carieră muzicală ar fis fârșit după gratii, având în vedere că a avut prima altercație cu poliția la vârsta de 14 ani.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Oferta sezonului la Kaufland. Plita cu inducție la doar 139 …Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin. …

Manelistul era plecat la un cămmin sportiv, unde a comis mai multe fărădelegi. În afară de furturi, acesta a dat bani cu dobândă unui coleg, faptă pentru care au fost anunțate autoritățile.

„O să-ți răspund cu toată sinceritatea, fără perdea, dacă nu făceam asta ajungeam la pușcărie, de mulți ani de zile pentru că provin dintr-o familie simplă simțean nevoia să fac ceva, scăpasem de mult de sub control, de la 14 ani am făcut multe prostii.

Vin dintr-o familie foarte credincioasă, m-au învățat să-l iubesc pe Dumnezeu, acesta e cel mai important lucru.

La 14 ani eram plecat la un cămin sportiv și apucasem să fur pe acolo să sparg, m-a prins poliția de multe ori. La prima experiență cu poliția eram mic, aveam 14 ani, am dat bani cu dobândă unui coleg care venea de la București, ulterior părinții lui au anunțat poliția.” a povestit Dani Mocanu.

 

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV