Drapelul României arborat la Petra, iar podul Abdoun din Amman, iluminat în tricolor cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Drapelul României arborat la Petra, iar podul Abdoun din Amman, iluminat în tricolor cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Petra este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Iordania şi se află în lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO. Trezoreria este cel mai important şi cunoscut monument din cadrul complexului arheologic.

În acest context, ambasadorul României în Regatul Haşemit al Iordaniei, George Cristian Maior, a avut o întâlnire cu comisarul şef al Autorităţii Regiunii Petra pentru Dezvoltare şi Turism, Suleiman Farajat. Cu acest prilej, cei doi oficiali au discutat despre modalităţi de intensificare a cooperării în domeniu, având în vedere patrimoniul cultural recunoscut de UNESCO de care beneficiază cele două state.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Cutremur cu magnitudine 4.4. S-a simţit şi în capitalăElicopter prăbuşit după un exerciţiu de antrenament: 14 morţi

Totodată, ambasadorul român i-a mulţumit comisarului şef pentru ospitalitate şi gestul de prietenie arătat prin arborarea drapelului românesc.

De asemenea, tot cu ocazia celebrării zilei Naţionale a României, podul Abdoun din Amman, capitala Regatului Haşemit al Iordaniei, va fi iluminat timp de trei zile în culorile drapelului României. Podul Abdoun este un obiectiv arhitectural modern, emblematic pentru capitala Iordaniei.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Nişte bulangii au decis soarta noastră!”. SOV cere ieşirea României din UE şi NATO

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV