EXCLUSIV Noul ministru al Finanţelor aruncă bomba: Nicuşor Dan nu mi-a solicitat niciun leu pentru subvenţia la gigacalorie

EXCLUSIV Noul ministru al Finanţelor aruncă bomba: Nicuşor Dan nu mi-a solicitat niciun leu pentru subvenţia la gigacalorie

Noul ministru al Finanţelor susţine că Nicuşor Dan nu a depus nicio hârtie pentru subvenţia la gigacalorie, precizând că îl aşteaptă pe primarul Capitalei să discute despre acest subiect la minister.

Noul ministru al Finanţelor: Nicuşor Dan nu mi-a solicitat niciun leu pentru subvenţia la gigacalorieAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Sorin Grindeanu îşi ameninţă subordonanţii: „Nu există …EXCLUSIV Ministrul Finanţelor anunţă de când se majorează …

„Nicusor Dan nu a depus nicio hartie la Ministerul Finantelor pentru subvenţia la gigacalorie şi nici nu m-a sunat. Restul este o reinventare a domnului Nicusor Dan.

La ora de iarna, cand maine-poimaine ninge, dansul face meciuri de ping-pong pe Facebook cu ministrul Finantelor. Eu îl aştept să avem o discuţie. La Ministerul Finantelor sunt toti banii necesari. Nicuşor Dan nu mi-a solicitat niciun leu pentru subvenţia la gigacalorie”, a explicat Adrian Câciu.

Reamitnim că Nicuşor Dan a anunțat pe contul personal de Facebook vrea o întrevedere cu ministrul de Finanţe. Primarul Capitalei vrea să îi prezinte situaţia financiară a Primăriei Capitalei, aşa cum este, nu distorsionată de declaraţiile Gabrielei Firea. Adrian Câciu i-a răspuns edilului tot pe Facebook la scurt timp, criticându-l pe Nicuşor Dan.

„Sunteţi doar la un telefon distanţă pentru a stabili o întâlnire. Discuţia va fi nu numai despre contabilitate şi bugetul anului viitor ci mai ales despre modul în care finantarea se transforma în servicii publice concrete şi de calitate pentru bucureşteni. Mulţumesc! PS: as fi preferat sa ma sunati, dumneavoastră ati preferat marketingul. Este ok.

Şi, în fine, am deschis şi subiectul urbanismului pentru că, oricât de mult am reuşi noi să facem lucrări de infrastructură, în condiţiile în care oraşele se dezvoltă haotic şi nu există un control în ceea priveşte construirea, nu o să ajungem deloc prea departe şi avem o instituţie a statului, Inspectoratul de Stat în Construcţii, care nu funcţionează”, a fost mesajul noului ministru al Finanţelor.

Citeşte şi Gabriela Firea îl desfiinţează pe Nicuşor Dan pentru că n-a plătit datoriile către ELCEN. „A avut un guvern prietenos. În acest caz, cum să nu-ţi plăteşti facturile?”

Premierul Nicolae Ciucă a avut sâmbătă o întrevedere cu primarul general al Capitalei pentru a discuta despre majorarea preţului gigacaloriei în Bucureşti, subvenţii, preluarea ELCEN de către Primăria Capitalei.

„Am discutat despre contribuţia statului la subvenţia pentru gigacalorie pentru Bucureşti, dar şi pentru celelalte oraşe care au sisteme centralizate de încălzire. Al doilea subiect este intenţia municipalităţii, de 15 ani, de a prelua ELCEN şi a unifica producţia, transportul şi distribuţia energiei termice”, a declarat Nicuşor Dan, la finalul întrevederii cu premierul Ciucă, la Palatul Victoria.

Nicușor Dan a declarat că bucureștenii nu trebuie să își facă griji deocamdată pentru plata facturilor la căldură întrucât preţul gigacaloriei rămâne în continuare 164 de lei.

Citeşte şi Vlad Voiculescu, despre propunerea lui Nicuşor Dan de scumpire a gigacaloriei: „Bucureştenii ar plăti cu 70-80% în plus. E inadmisibil ca Primăria să nu primească sprijin de la Guvern”

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV