Laura Vicol dezvăluie de ce PSD a intrat la guvernare. „Nu am făcut alianţă cu PNL-ul din dragoste. Nu mai meritam nici măcar un vot dacă nu o făceam”

Laura Vicol dezvăluie de ce PSD a intrat la guvernare. „Nu am făcut alianţă cu PNL-ul din dragoste. Nu mai meritam nici măcar un vot dacă nu o făceam”

Laura Vicol a spus care este motivul pentru care Partidul Social Democrat a ales să facă o alianţă de guvernare cu PNL.

„Toată lumea a condamnat PSD-ul că a făcut alianţă cu PNL. Noi nu am făcut alianţă cu PNL-ul din dragoste pentru PNL. Am făcut-o pentru că nu mai puteam sta, efectiv, pe margine. Puteam să stăm şi să vedem cum creştem în sondaje pe ceea ce greşeau ei sau pe ceea ce nu făceau ei bine pentru România. Dar atunci eram un partid oportunist care nu mai merita nici măcar un singur vot. Dacă nu alegeam să pierdem, poate, din numărul de voturi, să fim înjuraţi de oameni, de electorat, pentru că am făcut această alianţă, dar omul care ne înjură astăzi poate mâine va avea un lucru bun în plus datorită acestei alianţe. Eu, personal, aşa văd lucrurile.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Sindicatul Europol îl ironizează pe Lucian Bode: „Este …Alina Gorghiu, despre atacurile PSD la adresa guvernării liberale: …

În momentul în care îţi asumi o guvernare în această perioadă critică pentru România – avem această criză sanitară care nu a fost gestionată cum trebuie, avem o campanie de vaccinare eşuată, nu sunt de acord cu certificatul verde atât timp cât condiţionează dreptul omului la muncă, dar vreau ca oamenii să se testeze – atât timp cât această alianţă poate să facă ceva bun, constructiv, pentru România, lumea trebuie să înţeleagă că este un lucru bun pentru noi toţi, până la urma urmei. Avem probleme sociale foarte mari, iar acest lucru a fost promovat încă de la începutul negocierilor în această alianţă. Trebuie făcut un echilibrul între problemele sociale reale din România şi ceea ce se întâmplă la nivel mondial”, a precizat deputatul PSD, Laura Vicol, conform DC News.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, despre atacurile PSD la adresa guvernării liberale: „În această coaliţie nu trebuie să ne iubim şi nici să ne criticăm”

Laura Vicol vorbeşte despre atacurile la adresa ei de când a devenit preşedinte al Comisiei Juridice. „Sunt obișnuită să fiu o țintă”

„Sunt obișnuită să fiu o țintă. Nu intru în jocul pe care ei îl fac. Până la urmă, politicul este o artă, o artă a posibilului și important este să găsim soluții posibile pentru a dărâma imposibilul. Nu sunt adepta compromisului și probabil deranjează acest lucru. Cred că fiecare trebuie să meargă pe drumul lui, drumul pe care l-a ales. Eu aleg să merg pe drumul meu, cred în dreptate și cred într-o luptă dreaptă cu cei care se pun contra dreptății”, a spus Laura Vicol, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Teodor Meleşcanu l-a avertizat pe Victor Ponta că nu poate deveni preşedinte al României. Mărturia fostului şef al SIE: „I-am spus foarte clar și deschis că nu poate fi ales”

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV