Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite. Cei doi au dezvăluit motivul

Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite. Cei doi au dezvăluit motivul

Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite. Echipele de la Asia Express, sezonul 4, s-au reunit într-o ediție specială, însă, Lidia Buble, sora ei, dar și Mihai Petre nu au participat.

Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțiteAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Spălaţi-vă nasul cu bicarbonat. Trucul genial recomandat de …Andreea Esca a câştigat procesul cu doctoriţa din Focşani. …

Artista a explicat pe reţelele de socializare că nu a dorit să meargă fără sora ei, Estera locuiește în Austria și i-ar fi fost destul de greu să vină să filmeze această ediție.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut‘, a explicat Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea TV din noul sezon

Mihai Petre a motivat că se află la o competiție de dans și nu a putut să se prezinte în ambele locuri. În schimb, Elwira a decis să meargă singură și să se bucure de această experiență.

În momentul în care a auzit că soția lui Mihai Petre a participat singură, Lidia Buble a scris un mesaj. „Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare. Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură.

În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat. Îmi pare rău doar că acum îmi dau seama cât de mult v-ați fi dorit voi să mă vedeți pe mine acolo și pe Esti’, le-a mai transmis cântăreața fanilor ei.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV