Liviu Vârciu a fost externat. Cu ce sechele a rămas: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg!”

Liviu Vârciu a fost externat. Cu ce sechele a rămas: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg!”

Liviu Vârciu a fost externat. Cu ce sechele a rămas. Artistul a stat câteva ore internat în spital, dar starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. A făcut și mai multe teste de COVID-19, însă rezultatul e negativ.

Liviu Vârciu a fost externat. Cu ce sechele a rămasAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, secretele unui „cuplu …Calendar ortodox decembrie 2021. Sărbători religioase în decembrie …

Liviu Vârciu a ajuns la spital după ce a spus că nu se simte deloc bine. S-a filmat pe patul de spital, cu branula în mână și a mărturisit că a cerut ajutorul medicilor. După ce a primit o perfizie, artistul a fost externat, dar tot nu a scpăat de probleme! Acum a mărturisit că nu înțelege ce se întâmplă deoarece ia o mulțime de pastile și tot nu îi trece răceala puternică. „Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a spus  Liviu Vârciu într-un live pe Instagram.

Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”

Liviu Vârciu a ținut să le mulțumească fanilor pentru că s-au interesat de starea lui de sănătate şi speră să se însănătoșească cât mai rapid ca să-și poate relua activitatea.

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV