Marcel Ciolacu: „Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez”

Marcel Ciolacu: „Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat marţi că nu este de acord cu obligativitatea vaccinului, dar a precizat că noul ministru al Sănătăţii, medicul Alexandru Rafila, lucrează la un regulament de folosire a certificatuşui verde, predictibil, fundamentat pe baze ştiinţifice.

„Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni domnul doctor Rafila (ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila n.r.) şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific (referitor la certificatul verde COVID n.r.). Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu…sau… veţi vedea”, a spus Ciolacu, la TVR.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Rareş Bogdan cere Comisiei Europene să adopte măsuri pentru …Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Stăm …

Marcel Ciolacu a mai arătat că nu crede că „oamenii politici trebuie să îşi mai dea cu părerea în ceea ce priveşte pandemia”

„Cand ai, in zona sanitara, o abordare gresita si o ineficienta totala, e clar ca trebuie o alta abordare. E prima data de cand avem pandemie cand ministrii Sanatatii si Educatiei au aparut impreuna. Nu mai avem voie sa inchidem scolile.”, a adăugat Ciolacu.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte bulangii au decis soarta noastră!”. SOV cere ieşirea României din UE şi NATO

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV