Marius Budăi, ministrul Muncii: „Să nu-şi închipuie cineva că majorarea pensiilor îi va îmbogăţi pe români. Este un scut împotriva acestui val de scumpiri”

Marius Budăi, ministrul Muncii: „Să nu-şi închipuie cineva că majorarea pensiilor îi va îmbogăţi pe români. Este un scut împotriva acestui val de scumpiri”

Marius Budăi a mulţumit partenerilor de guvernare de la PNL pentru că au înţeles şi au susţinut pachetul social care prevede mărirea pensiilor cu 10%, acordarea unui ajutor unic de 1.200 de lei, în luna ianuarie, pentru persoanele cu pensie până în 1.600 de lei şi o a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

„Acum poate ne înțelege cineva și pe noi, cei de la PSD, când am susținut extrem de tare pachetul social la crearea acestei coaliții de guvernare și le mulțumesc public colegilor liberali că au susținut pachetul social ca o minimă protecție pentru cetățenii cei mai dezavantajați. Să nu își închipuie cineva că acei 10% sau 200 d elei la pensia minimă sau cei 1.200 de lei pentru pensiile până în 1.600 sau a 13-a indemnizație pentru dizabilități sau alocațiile îi vor îmbogăți peste noapte pe oameni”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, la B1TV.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Schema lui Raed Arafat cu ONG-ul condus de un cunoscut jurnalist …Averile miniştrilor Guvernului Ciucă: Vasile Dâncu şi Virgil …

Acesta a mulțumit partenerilor de coaliție că au fost de acord cu pachetul social.

„Nu este un câștig, este un scut împotriva acestui val de scumpiri. Tot ce noi calculam și spuneam înainte de semnarea protocolului pentru crearea coaliției, iată că se dovedește. Este o chestiune care să apere puterea de cumpărare nu să o crească.

Primele documente extrem de importante a fost ordinul comun pentru plafonarea prețului la energie și rectificarea bugetară”, a adăugat Budăi.

Citeşte şi: Averile miniştrilor Guvernului Ciucă: Vasile Dâncu şi Virgil Popescu sunt evidenţiaţii de la PSD şi PNL, dar există şi minştri fără case pe numele lor

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV