Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu: „Nu i-a spus nimeni unde a venit?”

Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu: „Nu i-a spus nimeni unde a venit?”

Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu la roast-ul despre Oltenia. Marţi seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu.

În această seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială …Spălaţi-vă nasul cu bicarbonat. Trucul genial recomandat de …

Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite. Cei doi au dezvăluit motivul

Cosmin Natanticu, comediant cunoscut și fost concurent la Asia Express, a venit pregătit să stârnească hohote de râs cu roast-ul Olteniei. Înainte de numărul său de stand-up, a urcat pe scenă să ne încânte Niculina Stoican. Nantanticu a urcat pe scenă pregătit să impresioneze. El chiar și-a luat și costumul de mire, poate așa avea să aibă mai mult succes cu numărul său de roast.

Cosmin a început cu glume despre simbolul Olteniei, prazul. Comediantul a dorit să explice și ce sunt oltenii.

“Oltenii sunt oamenii pentru care Leana și Costel e un documentar. Oltenii sunt oamenii pentru care Fa e o notă muzicală, dar și un alint”, a zis Natanticu.

Craiova e considerată capitala Olteniei. “Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac același poze inedite la nuntă. (…) De fiecare data când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un ‘te iubesc, fa’, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a mai zis Cosmin, stârnind hohote de râs.

După ce a terminat roast-ul se pare că doamna Niculina Stoican nu era prea mulțumită de ceea ce a auzit.

 Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului: N-aveți suficienți moldoveni încât să fiți capitala României

În doua ediție de „Râzi cu ROaST”, 30 noiembrie 2021, comediantul Dan Frînculescu a venit cu cel mai tare roast la adresa Ardealului: Ardelenii ar putea să mănânce lejer porc umplut cu porc, pe pat de porc, în suc de porc… Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare de spirt… Pentru cine nu știe, Dracula e personajul ăla fantastic care sfârâie când apare soarele ca pastilații la Untold.

Sergiu Mirică, roast-ul Dobrogei: Dacă nisipurile de aur se aflau la Constanța, erau duse de mult la amanet

În doua ediție de „Râzi cu ROaST”, 30 noiembrie 2021, comediantul Sergiu Mirică a venit cu cel mai tare roast la adresa Dobrogei: Atât de puțin îi pasă României de Doborgea încât o mai împarte cu alte două țări. Cu Ucraina și cu Bulgaria. Dobrogea e ca orfanul ăla din cartier pe care îl cresc toți vecinii… Taximetriștii din Constanța îi fac pe ăia din București să pară niște domni eleganți.

Andreea Esca a câştigat procesul cu doctoriţa din Focşani. Cât trebuie să plătească femeia

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV