Oameni care locuiau într-un sediu de bancă, morţi într-un incendiu. Două dintre victime sunt copii

Oameni care locuiau într-un sediu de bancă, morţi într-un incendiu. Două dintre victime sunt copii

„Pompierii au salvat 4 persoane din incendiu şi au încercat să resusciteze alte 4 (2 adulţi, 1 copil şi 1 bebeluş) care până la urmă au murit”, au anunţat pompierii din Barcelona pe Twitter, citaţi de AP.

Copilul avea trei ani şi bebeluşul trei luni, a relatat postul local TV3. Celelalte patru persoane evacuate au fost spitalizate şi sunt acum în afara oricărui pericol.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Un avion de luptă F-35, aparţinând marinei britanice, s-a …Zeci de români blocaţi în Maroc, după ce ţara a suspendat …

Incendiul a fost raportat autorităților la ora 6 a.m.. Etajul la care a murit familia fusese ocupat anterior de birourile unei bănci, dar acum era ocupat, într-o practică la care recurg unele familii vulnerabile atunci când nu pot plăti o cazare decentă, scrie Associated Press.

Citeşte şi Fraţi gemeni de doar patru ani, cele mai tinere victime ale incendiului care a mistuit un autobuz în Bulgaria. 11 dintre cei morţi erau membri ai aceleiaşi familii

Numeroasele clădiri abandonate, nepotrivite pentru cazare dar ocupate ilegal de oameni fără adăpost în Barcelona şi zonele învecinate, reprezintă un risc serios. Cu aproape un an în urmă, mai multe persoane au murit într-un incendiu la un depozit abandonat şi ocupat de zeci de oameni fără adăpost la Badalona, o suburbie a Barcelonei.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că două familii locuiau în sucursala băncii. Cauza incendiului nu este cunoscută şi poliţia investighează.

Citeşte şi Explozie urmată de incendiu la Aerostar Bacău. Două persoane sunt rănite

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV