Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minune. Pavel Bartoș a început cura de slăbire în august și, în total, a scpoat de 12 kilograme. În cel mai recent interviu, prezentatorul emisiunilor „Masked Singer România” și „Românii au talent”, dar și actor la Teatrul Odeon, a dezvăluit motivul care l-a făcut să recurgă la această schimbare.

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum a reuşit şi care este dieta-minuneAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Cum arată astăzi fiica lui Paul Walker, celebrul actor din …Rețetă de cozonac de post. Cum să faci cel mai bun cozonac …

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit Click!.

Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile. Care a fost dieta-minune

Pavel Bartoș a precizat că nu a ținut un regim anume, sportul și alimentația echilibrată fiind decisive: „Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”.

Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat actorul din „Las Fierbinţi”: „M-am speriat, am zis că nu e adevărat”

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV