Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii „Acces Direct”. „Antena e blocată în niște găști! Își dispută teritorii, tronsoane orare!”

Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii „Acces Direct”. „Antena e blocată în niște găști! Își dispută teritorii, tronsoane orare!”

Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii „Acces Direct”. Oficial, una dintre cauzele mutării ar fi amenzile usturătoare primite periodic de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), dar lucrurile sunt mult mai complicate.

Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii „Acces Direct”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Cornelia Patrichi, zdruncinată de emoție după vizita în România: …Acesta este momentul în care se pune grâul la încolțit. Greșeala …

Surse din trust susţin pentru Cancan că s-ar fi format câteva grupuri, care se luptă pentru tronsoanele orare ale emisiunilor pe care le prezintă: „Am văzut la voi de scandalul Acces Direct, că e out de la Antena 1. Așa e, dar la ei sunt altele. Din alte motive nu e OK. Să vă spun corect, Antena e blocată de niște găști, sunt cei care au venit din Pro TV… Se dispută teritorii, tronsoane orare… Găștile încearcă să-și impună autoritatea. Sunt mai multe. Mai sunt și directori veniți de prin altă parte, nu e o atmosferă deloc OK. Dar așa e peste tot, se știe, când se formează găștile, e haos. Ăia din ProTV nu mai aveau loc… Mulți dintre ei. Așa că oamenii își construiesc găști”.

CNA a decis cea mai dură sancţiune din ultimii ani. Zece minute de suspendare pentru Antena 1 după derapajele de la Acces Direct

Telespectatorii vor putea urmări „Acces Direct” pe Antena Stars din ianuarie 2022. Decizia a fost motivată prin faptul că era amendată foarte des de CNA, dar s-ar dori și creșterea audienței postului pe care a fost mutată. Aceeaşi explicaţie a fost oferită şi în cazul emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, mutată şi ea de la Antena 1 la Antena Stars.

Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Emisiunea care va fi difuzată în loc de „Acces Direct”

Citește și…

SIMPTOMELE noii tulpini Omicron — Cat de grava este situatia? Medicul a facut declaratii: „Cei mai mulţi pacienţi se plâng de…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV