Sorin Grindeanu îşi ameninţă subordonanţii: „Nu există cartonaş galben, e direct roşu”

Sorin Grindeanu îşi ameninţă subordonanţii: „Nu există cartonaş galben, e direct roşu”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a declarat, marţi seară, că va acorda direct ”cartonaş roşu” celor care nu vor fi corecţi în domeniul Transporturilor şi a criticat faptul că nenumăratele studii, planuri şi hărţi privind infrastructura rutieră au costat foarte mulţi bani.

Întrebat cum va elimina şpaga şi corupţia din Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a răspuns că el este un om corect, astfel că le cere şi colaboratorilor săi să fie corecţi.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

EXCLUSIV Noul ministru al Finanţelor aruncă bomba: Nicuşor …EXCLUSIV Ministrul Finanţelor anunţă de când se majorează …

EXCLUSIV Ministrul Finanţelor anunţă de când se majorează pensiile românilor. Cine primeşte cea de-a 13-a pensie şi ce valoare are

„Nu sunt organ de urmărire penală, dar o să le cer tuturor celor care vor să colaboreze cu mine să fie extrem de corecţi. Eu sunt un om corect, acelaşi lucru îl aştept şi de la ei. Nu există cartonaş galben, e direct roşu. Dacă se întâmplă lucrurile de această manieră – şi pot să o ia ca pe un avertisment, dacă vreţi, ceea ce am spus, pentru că prea mult… Datoria statului, indiferent de guverne, de stânge, de dreapta, de preşedinţii pe care i-am avut în aceşti 30 şi ceva de ani de la Revoluţie, datoria noastră, a statului faţă de cetăţean este imensă, din perspectiva infrastructurii de transport, fie că vorbim de rutier, feroviar şi aşa mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu.

Petre Daea, avertisment privind majorarea preţurilor la alimente: „Nu este bine pentru industria alimentară”

Sorin Grindeanu a adăugat că ”trebuie să se întâmple lucruri” în domeniul Transporturilor, nu doar să se vorbească despre aceste lucruri.

”Trebuie să se întâmple lucruri, nu trebuie să vorbim despre lucruri. În toţi anii aceştia, dacă nu s-au făcut la hărţi şi la planuri şi la studii. Problema e cădacă desenau ei că voiau ei e una, problema e că au şi costat zeci, poate chiar sute de milioane toate aceste studii care până la urmă să sperăm că vor fi puse în practică”, a declarat Sorin Grindeanu.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV