VIRALUL ZILEI Un pui de urs a făcut praf un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO

VIRALUL ZILEI Un pui de urs a făcut praf un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO

Un pui urs a făcut praf un Lamborghini de 200.000 de euro! Clipul publicat acum două zile a devenit cu adevărat viral la nivel internațional, pe Instagram adunând peste 1,5 milioane de vizualizări, iar pe TikTok peste 13 milioane!

VIRALUL ZILEI Un pui de urs a făcut praf un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEOAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Rețetă de cozonac de post. Cum să faci cel mai bun cozonac …Dani Mocanu se laudă că a separat-o pe mama fiicelor sale de …

Ursul nu pare mare şi ar putea intra cu ușurință în interiorul supercarului, însă balamalele ușii nu au putut suporta greutatea animalului. Atât ursul, cât și maşina sport aparțin șeicului arab Humaid Abdulla Albuqaish, stabilit la Dubai. Pe lângă o colecție de automobile scumpe deține și o grădină zoologică privată. Feed-ul său de pe Instagram este extrem de șocant și cu totul altceva decât vezi în mod normal pe rețelele sociale.

A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”. Reacţia şoferului a devenit virală

Miliardarul are în colecţia sa tigri, hiene, șerpi și un pui de urs. Toate animalele sunt adăpostite într-o grădină zoologică cu climă controlată de lângă conacul său, dar aceastea sunt lăsate în mod regulat să se joace afară. În luna septembrie a acestui an, un urs a încercat să fure un Lexus, iar cu un an înainte, unul a încercat să fure un Mercedes.

Un bărbat a surprins tot internetul cu CV-ul lui. Cerearea omului pentru a primi un job a ajuns virală pe Tik Tok – VIDEO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Humaid Abdulla Albuqaish (@humaidalbuqaish)

Citește și…

PROFEȚIE CUMPLITĂ ÎN ROMÂNIA! Anunțul venit chiar acum: TOATĂ VIAȚA AȘA VOM FACE

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV