1 Decembrie, mesajul SUA de Ziua Naţională. „Mulţumim României pentru angajamentul său de neclintit pentru apărarea păcii şi a libertăţii în lume”

1 Decembrie, mesajul SUA de Ziua Naţională. „Mulţumim României pentru angajamentul său de neclintit pentru apărarea păcii şi a libertăţii în lume”

1 Decembrie, mesajul SUA de Ziua Naţională. Între România şi SUA există un parteneriat durabil, construit pe valori împărtăşite, interese comune şi legături inter-personale solide, aminteşte şeful diplomaţiei americane într-o declaraţie publicată pe site-ul Departamentului de Stat. ”Ne mândrim să fim alături de România, în calitate de aliaţi NATO, să colaborăm pentru a depăşi ameninţările şi provocările prezentului şi viitorului, în regiunea Mării Negre şi nu numai. Mulţumim României pentru angajamentul său de neclintit pentru apărarea păcii şi a libertăţii în lume, inclusiv în Afganistan”, subliniază Blinken.

”Aşteptăm cu nerăbdare să valorificăm vizita la Bucureşti a secretarului apărării Austin, din luna octombrie, vizita ministrului afacerilor externe Aurescu la Washington, D.C, din luna noiembrie, şi succesul recentei sesiuni a Dialogului Strategic”, arată secretarul de stat american.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Marcel Ciolacu, încrezător în coaliție de 1 Decembrie: „Să …Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Naţională a României. „PNL …

Citeşte şi Paradă cu 1.500 de militari de Ziua Naţională. România sărbătoreşte în pandemie 103 ani de la Marea Unire

Potrivit şefului Departamentului de Stat, anunţul preşedintelui Iohannis de la conferinţa COP26, conform căruia România se va număra printre primele ţări care va găzdui un reactor modular de mici dimensiuni, construit pe baza tehnologiei americane, ”este încă un exemplu grăitor de promisiune şi potenţial pentru o colaborare şi mai strânsă”.

Secretarul de stat american, Antony Blinken, urează poporului român „La mulţi ani” de Ziua Naţională, pace şi prosperitate în anul ce urmează.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV