Actorul Bradley Cooper, primele dezvăluiri despre cum a fentat moartea la metrou. Starul a fost atacat cu un cuțit

Actorul Bradley Cooper, primele dezvăluiri despre cum a fentat moartea la metrou. Starul a fost atacat cu un cuțit

Actorul Bradley Cooper, cunoscut publicului român din filmul „A Star is Born”, „Silver Linings”, „Playbook”, „American Hustle”, sau „American Sniper”, a vorbit despre momentul terifiant când a fost atacat cu un cuțit la metrou.

El e marele actor de la Hollywood care nu şi-a cunoscut fiica nici la trei ani de la naştere, deşi le ajută financiar pe ea şi mama eiAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Laptele de măgăriță, bătura-minune pentru români. Denumit …Maestrul scenei românești, Mitică Popescu, a împlinit 85 …

Incidentul s-a întâmplat în 2019, iar actorul se ducea să o ia de la școală pe fiica sa. Acesta a fost nevoit să ia metroul și atunci atacatorul l-a asaltat cu un cuțit. Bradley Cooper a povestit pentru prima dată cumplita întâmplare și cum a scăpat de agresor.

„Am sărit peste turnichet, m-am ascuns și mi-am scos telefonul. (Suspectul) a sărit și el peste turnichet, fugind. I-am făcut o fotografie. Apoi l-am urmărit pe scări. A început să alerge pe 7th Avenue.”, a precizat Bradley Cooper.

„Aveam garda jos. Mi-am dat seama că mă cred prea în siguranță în acest oraș. iar realitatea este cu totul alta.”, a mai declarat Bradley Cooper.

Ofițerul a insistat să verifice dacă nu cumva actorul este rănit și nu conștientizează acest lucru din cauza șocului.

„Oamenii care sunt înjunghiați nu realizează ce li s-a întâmplat, în primele momente, din cauza șocului”, a adăugat Bradley Cooper în cadrul unui podcast, potrivit fox5ny.com.

Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

Tom Cruise, transformare şocantă! Momente inedite pentru publicul aflat la Oracle Park, în San Francisco, pentru meciul de baseball dintre Giants și Dodgers, scrie Daily Mail. Tom Cruise și fiul său, Connor, au surprins pe toată lumea când au apărut pe stadion. Fotografiile și clipurile video cu Tom Cruise în timp ce zâmbea și le făcea cu mâna fanilor au făcut furori pe rețelele sociale, iar unii dintre comentatori au rămas şocaţi de faţa actorului!

Un fan a postat o întrebare pe Twitter și i-a dat tag actorului: „Ce ți-ai făcut la frumoasa ta față? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu-ți mai pune mizerii în față, pe rog!”. „Ce-i cu pomeții de babuin umflat?”, a scris un alt utilizator al rețelei Twitter. Alții oameni s-au întrebat dacă nu cumva actorul are vreo reacție alergică!

Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul i-a împuşcat pe directorul de imagine şi pe regizorul filmului „Rust”

Unii dintre fani nu cred că în tribune se afla chiar actorul, argumentând că seamănă mai mult cu o sosie. Însă Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că își schimbă înfățișarea, uneori pentru a se adapta rolurilor sale.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV