Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. Cătălin Botezatu şi-a început cariera în modă în 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În 1985, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. Ascensiunea s-a datorat şi sprijinului pe care l-a primit de la Elena Ceauşescu, soţia lui Nicolae Ceauşescu!

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena CeaușescuAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Vitamina care poate duce la anemie și leziuni ale nervilor dacă …Filme românești de văzut acasă de 1 Decembrie. Sute de lungmetraje …

Cătălin Botezatu a devenit rapid preferatul Elenei Ceauşescu, mai ales că la fiecare eveniment avea privilegiul de a-i oferi acesteia flori! De aici au apărut speculații conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă. „Într-un complex de împrejurări, Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită ei, în mai puțin de 24 de ore am primit buletin de București”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre din cristal, podea din oglindă și mireasa în voal princiar”

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer: „Eram ca un zombi, dar nu a contat”

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV