Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022. Ce vedete are pe listă și cât costă: „Scot banii după prima oră!”

Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022. Ce vedete are pe listă și cât costă: „Scot banii după prima oră!”

Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022. Dan Negru va realiza cel de-al 22-lea spectacol de Revelion. Va fi o emisiune maraton la care vor fi invitați, printre alții, Gheorghe Zamfir, Nicolae Furdui Iancu, Dorian Popa şi Bianca Drăgușanu.

Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după …Greșeala pe care toate gospodinele o fac la cuptorul cu microunde. …

„Deocamdată am semnați vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, a declarat realizatorul TV de la Antena 1. Filmările vor începe în câteva zile, iar Dan Negru se așteaptă să bată, și în acest an, toate recordurile de audiență.

Adevărul despre averea lui Dan Negru. Cum a câștigat două milioane de dolari

Vedetele invitate sunt plătite, iar toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro, scrie Cancan. „Suma pare mare, la prima vedere, dar gândiți-vă că într-o oră, două de emisie se scot banii. Apoi, vine plusul. Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși! Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out!”, a dezvăluit o sursă apropiată Antenei 1.

Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară!”

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV