EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu şi PSD nu avem un parteneriat cu Klaus Iohannis. Într-o ţară normală, cine greşeşte, plăteşte. Iohannis a greşit când s-a implicat în campania electorală”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu şi PSD nu avem un parteneriat cu Klaus Iohannis. Într-o ţară normală, cine greşeşte, plăteşte. Iohannis a greşit când s-a implicat în campania electorală”

Marcel Ciolacu a dezvăluit la România TV ce discuţii a purtat în privat cu preşedintele Klaus Iohannis, la recepţia cu ocazia Zilei Naţionale de la Palatul Cotroceni.

„E o sarbatoare mare, nu e a nostra, a politicienilor, ci a romanilor, a veteranilor, care sunt putin peste 2000. Felicitari celor care au defilat azi, in frunte cu Generalul Vlad, dar si romanilor care au participat la festivitati, pentru ca mereu au tinut sa ia parte in numar mare la aceasta sarbatoare.Alte Articole

Îl ştiţi pe “Ion Şmecheru’”? Tânărul a murit în această …

EXCLUSIV George Simion, avertisment pentru români de Ziua Naţională: …Klaus Iohannis: „Azi avem o soluţie atipică pentru guvernarea …

Astia suntem, e frumos, avem si motive de protest. In acest moment PSD a pus capat unei crize politice, avem un guvern stabil. NDe acum trebuie sa devina si eficient. Nu putem face nimic daca nu avem romanii parteneri.

Atat eu cat si domnul Iohannis respectam institutiile pe care le reprezentam. Au fost doar cateva secunde. Eu si PSD nu avem un parteneriat cu domnul Iohannis. Eu nu am dusmani politici, daca cineva in normalitate greseste, trebuie sa plateasca, iar domnul Iohannis a gresit cand s-a implicat in campania electorala.

Sunt presedintele PSD, dar nu stau intr-un glob de sticla. AM vorbit cu colegii de partid, am vorbit si cu romanii, dar e evident ca trebuia facut ceva. Uitati-va ca am venit cu rectificarea, nu aveam bani de pensii, am vorbit cu domnul Cseke si nici la Ministerul Sanatatii nu erau bani.

Nu a fost o alegere usoara, dupa multele jigniri aduse de presedinte, dar trebuia sa dam dovada de responsabilitate. Am facut si compromisul de a lasa primul premier la PNL. Pe romani nu ii intereseaza cine e premier, ci sa avem un guvern stabil si eficient.

PSD a facut ceea ce este mai bine pentru romani si ăentru Romania. Criza politica, pe langa cele sociala si sanitara, nu mai putea continua. Suntem condamnati sa guvernam pana in 2024 si se va vedea la alegeri daca am facut bine sau nu.

Mihai Tudose nu a vrut in acest moment sa faca parte din guvern, desi eu am insistat, cred ca locul lui ar fi fost acolo. Se stie ca avem o relatie de prietenie. Mihai Tudose va mai scrie istorie in Romania.”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și…

Lovitură totală pentru Iohannis! L-a distrus. L-a făcut praf de 1 Decembrie! Președintele e terminat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV