Explozie puternică lângă cea mai mare gară din Munchen

Explozie puternică lângă cea mai mare gară din Munchen

Presa germană spune că sunt mai mulți răniți, iar incidentul are un impact enorm asupra transportului local și pe distanțe lungi.

Potrivit pompierilor, trei persoane au fost rănite în explozia produsă pe un șantier al Deutsche Bahn din München, una dintre ele fiind în stare gravă. Tot traficul feroviar din jurul Gării Centrale din München a fost suspendat miercuri, a declarat un purtător de cuvânt al companiei feroviare. Acest lucru afectează tot transportul pe distanțe lungi și local, potrivit Der Spiegel, citat de Digi24.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Un virusolog din Italia critică România pentru rata mică de …Descoperirea făcută de Israel care distruge COVIDUL de pe suprafețe …

Explozia s-a produs în timpul unor lucrări de foraj la un sit în construcţie, a precizat poliţia. Zona periculoasă a fost izolată. „Nu există pericol în afara acestei zone”, a precizat poliţia. Din cauza exploziei, traficul feroviar spre şi dinspre principala gară feroviară a fost suspendat, potrivit operatorului feroviar Deutsche Bahn. Nu se ştie când se va relua traficul feroviar.

Peste 2.000 de tone de bombe şi muniţii sunt descoperite anual în Germania, la peste 70 de ani de la încheierea celui de Al Doilea Război Mondial.

Avioanele britanice şi americane au lansat asupra Germaniei 1,5 milioane de bombe în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, care au provocat moartea a 600.000 de persoane. Oficialii estimează că 15% din bombe nu au explodat, unele dintre ale aflându-se la adâncimi de până la 6 metri.

Citeşte şi: Experţii guvernului britanic anticipează un val catastrofal provocat de Omicron. „Poate fi cel mai mare de până acum, sistemul de sănătate va fi copleşit de numărul de infecţii”

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV