Filme românești de văzut acasă de 1 Decembrie. Sute de lungmetraje pe platformele de streaming

Filme românești de văzut acasă de 1 Decembrie. Sute de lungmetraje pe platformele de streaming

Serviciile de streaming ne vin în ajutor cu o mulțime de filme românești demne de văzut și revăzut. Pe Netflix, spre exemplu, găsiți sute de producții românești bune. Vă prezentăm câteva dintre ele.

Filme românești disponibile pe Netflix:Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Oana Roman, bolnavă la pat, chiar de 1 Decembrie. Planurile …Masa de 1 Decembrie, fii o gospodină desăvârșită cu aceste …

Moromeții 2

București nonstop

Lover boy

Examen

Două Lozuri

30 de ani și 15 minute

Amintiri din Epoca de Aur

Selfie

4 luni, 3 săptămâni și 2 zile

Occident

Coborâm la prima

Aferim

De ce eu?

Eu când vreau să fluier, fluier

Bacalaureat

A fost sau n-a fost

Bună! Ce faci?

Despre oameni și melci

Legături bolnăvicioase

Charleston

Lumea e a mea

Moartea domnului Lăzărescu

Câini

Poziția copilului

După 40 de zile

Povestea unui pierde vara

6,9 pe scara Richter

Marița

Soldații. Poveste din Ferentari

Mo

Live

Poveste de dragoste

Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă

Perfect sănătos

Singurul film românesc care a rupt topurile Netflix! Regizorul Ştefan Mandachi: „A devenit un fenomen! Acesta a fost scopul”

Filmul documentar „30 de ani și 15 minute”, realizat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, este singurul film documentar românesc care a ajuns în topul Netflix. Platforma de streaming a adăugat documentarul în secțiunea „Populare acum”.

Filmul regizat și produs de Ștefan Mandachi a fost achiziționat de Netflix la începutul lunii noiembrie, fiind disponibil pentru utilizatorii platformei de la data de 1 noiembrie 2021.

Toate veniturile obținute din suma simbolică percepută ca taxă pentru vizionare pe platforma filmului vor fi donate pentru construcția unei secții noi în cadrul Spitalului Orășenesc din Gura Humorului, Suceava. Secția va avea un număr de 17 paturi speciale pentru ATI, dispuse în patru saloane, și va fi dotată cu monitoare pentru funcții vitale și concentratoare de oxigen.

„Am primit mii de mesaje laudative cu privire la documentar și încerc din răsputeri să răspund la toate. De când a apărut pe Netflix, filmul a devenit un fenomen. Oamenii plâng și râd în timp ce îl vizionează, este nemaipomenit ce reacții generează. Zilnic primesc sute de mesaje și de comentarii pozitive. Sunt uluit de câtă lume a vizionat filmul și sunt fericit că a ajuns la oameni. Acesta a fost scopul. Este un film necomercial, apolitic și independent din toate punctele de vedere. Toate veniturile generate de acest film le donez în campania www.1cmspital.ro. Aceasta a fost ideea din start. Am investit sute de mii de euro ca să produc filmul, am investit în pasiunea mea, iar acum îmi doresc să ajungă la cât mai mulți români”, a declarat Ștefan Mandachi.

Citește și Netflix dă lovitura luna viitoare! Cel mai aşteptat film al anului, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence, apare pe platformă

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV