Gabriel Liiceanu, despre deciziile lui Iohannis din ultimele luni: „E de un cinism uriaş. Nu mai are nimic de spus”

Gabriel Liiceanu, despre deciziile lui Iohannis din ultimele luni: „E de un cinism uriaş. Nu mai are nimic de spus”

Gabriel Liiceanu a remarcat cuvintele ”tari” rostite în spațiul public românesc la adresa lui Iohannis, provocate de deciziile politice din timpul crizei de guvernare, cum ar fi ”trădător” sau ”ticălos”.

”Sunt câteva întrebări acute. Ce l-a determinat să devină așa? După ani în care a spus că niciodată nu va face alianță cu PSD. Știți care este întrebarea care apare în legătură cu el, în mintea mea, cel puțin? Dacă lucrurile acestea au fost gândite ca la un mare jucător de șah, cu mișcări calculate pentru a ajunge în punctul voit, dar pe o cale ocolită și pe care ceilalți nu o vor ghici în toate meandrele ei. Așadar, dacă aceste etape intermediare prin care am fost păcăliți, la nivelul unei nații, au fost gândite de la început sau au fost făcute dintr-o minte brambura?”, a spus Gabriel Liiceanu la Europa FM.Alte Articole

Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis …

EXCLUSIV Victor Ponta: „Îmi doresc ca anul 2021 să se …EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu şi PSD nu avem un parteneriat …

”Este imposibil să nu știi că o bună parte din România a investit în tine încredere”, a adăugat filosoful.

Răspunsul lui Liiceanu este unul singur: ”Este un cinism uriaș!”, iar concluzia este că lui Iohannis nu-i pasă de români.

La întrebarea lui Cătălin Striblea privind un posibil răspuns al președintelui, Liiceanu a replicat: ”Nu mai are nimic de spus!”.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu şi PSD nu avem un parteneriat cu Klaus Iohannis. Într-o ţară normală, cine greşeşte, plăteşte. Iohannis a greşit când s-a implicat în campania electorală”

 

Citește și…

Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege:

Îl ştiţi pe “Ion Şmecheru’”? Tânărul a murit în această seară. Videoclipurile cu el au fost de multe ori virale

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV